Tuotannollistaminen

Jalostamme ideasi tuotteeksi huomioiden pakkauksen ja tuotannon roolin

Kun asiakkaalla on idea tuotteesta tai tarve pakkaukselle, autamme asiakasta löytämään sopivan pakkausratkaisun, joka sopii asiakkaan brändille, tuotteelle ja budjettiin. Palvelumme avulla laadukas sisältö löytää ympärilleen arvoisensa pakkauksen ja kustannustehokkaan tuotantoketjun, esimerkiksi pienpanimo voi saavuttaa suurten panimoiden etuja. Vahvuuksiamme ovat pitkä kokemus, alan ymmärtäminen ja yhteistyö keskeisten toimijoiden ja tavarantoimittajien kanssa.

Hyvin muotoillulla ja valmistetella pakkaus on yksi parhaimpia keinoja erottua. Oikeanlaisen pakkauksen avulla voidaan vahvistaa tuotteen brändiä ja parantaa nautittavuutta.

Oikeanlaisella pakkauksella voidaan myös tehostaa tuotantoa ja vaikuttaa kustannuksiin. Keskeistä palvelussamme onkin asiakkaan tarpeiden kannalta oikean ratkaisun konsultointi tuotanto- ja logistisessa mielessä, jotta vältetään tuotannolliset tai saatavuuteen liittyvät haasteet ja toisaalta rakennetaan kustannustehokas kokonaisratkaisu. Toimittajaverkostamme löydämme tuotteet niin suuriin toimitustarpeisiin kuin myös pieneriin.

Asiakas voi myös hyödyntää logistiikkapalveluitamme, lue lisää. Varastoimme yleisimmin käytettyjä pakkauksia täysinä lavapakkauksina ja toimitamme ne asiakkaille tarpeen mukaan. Lue lisää tästä.

Tarjoamme kattavaa teknistä konsultaatiota tuotteen koko elinkaaren ajalle, esimerkiksi tuotantolinjojen tehokkuuden parantamiseksi.

Esimerkki kokonaispalvelustamme


1. Idean tai tarpeen läpikäynti

Asiakkaalla on idea tuotteesta, jolle tarvitaan pakkausratkaisu. Käymme asiakkaan kanssa läpi asiakkaan vision, tarpeet ja resurssit.


2. Oikean pakkauksen valitseminen

Etsimme saatavuudeltaan ja eräkooltaan soveltuvan pakkauksen, joka vastaa asiakkaan brändiä ja tarpeita.


3. Tuotannon suunnittelun tuki

Konsultoimme pakkaajaa tuotantoteknisissä asioissa, jotta tuotanto saadaan kustannustehokkaaksi. Tarvittaessa etsimme pakkaajan.


4. Logistiikka- ja elinkaaripalvelut

Varmistamme pakkauserien oikea-aikaisen saatavuuden varastointi- ja jakelupalvelullamme ja tuotantotekniset edellytykset tuotteen elinkaarella.