Bevpak Oy

Bevpak toimittaa asiakkailleen laadukkaita juoma- ja elintarviketeollisuuden pakkauksia sekä niihin liittyviä logistisia palveluita

Bevpak Oy on pakkaustukkuri, joka toimittaa asiakkailleen laadukkaita juoma- ja elintarviketeollisuuden pakkauksia sekä niihin liittyviä logistisia palveluita.

Palvelemme juoma- ja elintarviketeollisuuden asiakkaita. Valikoimiimme kuuluu lasipakkaukset (esim. lasipullot), muovipakkaukset (mm. muovipurkit) ja metallipakkaukset sekä palvelut suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen.

Olemme vakavarainen suomalainen perheyritys. Bevpakin toiminta sai alkunsa juomatölkkien ja sulkimien välittämisestä vuonna 1995. Pian yrityksen repertuaari laajeni kattamaan kaikenlaiset juomapakkaukset ja niihin liittyvät logistiset palvelut, joita Suomen kansainvälistyvä juomateollisuus kaipasi.

Myynnin ja maahantuonnin lisäksi Bevpak on ollut alusta asti vahvasti mukana ajamassa läpi pakkausalan uudistuksia aina muovipullojen lanseeraamisesta juomatölkkien haittaveron poistoon ja kierrätysjärjestelmien uudistamiseen.