Asiakkaan tarve

Laitilalla oli tarve pullolle, joka tukisi craft beer -imagoa ja auttaisi erottumaan massasta. Tuotteille haluttiin myös uusia asiakkaita kokeilijoiden kautta.

Kustannustietoisena asiakas halusi tietenkin välttää käyttöpääoman sitoutumista isoihin pullovarastoihin, joten asiakas etsi joustavaa tavarantoimittajaa.

 

Ratkaisu

Craft beer -imagoa tukemaan valittiin kansainvälinen long neck -pullo, jota on saatavissa tarpeen mukaan, jolloin varasto ei sido tarpeettomasti pääomaa. Pullokoossa päädyttiin jatkamaan vain 33 cl, jolla saatiin yksikköhintaa kuluttajalle alas. Toisaalta 33 cl massasta erottuvalla pullolla saatiin myös kokeilijoita esimerkiksi myös naisista, jotka kokevat usein 50 cl olevan liian suuri yksikkökoko.

Myös pullon suljin valittiin niin, että se erottuu massasta.

Laitila käyttää myös tölkkejä ns. bulkkituotteissaan. Olemme olleet alusta asti myös tukemassa tölkitystä. Olimme Rexamin agentti Suomessa, joten yhteistyötä Laitilan kanssa on ollut 2000-luvun alusta. Luottamus on ollut alusta alkaen hyvä ja on ollut hienoa seurata Laitilan kasvua johtavaksi toimijaksi alallaan.

Yhteydenottolomake

*) Vaadittu tieto
Nimi(*)
Vaadittu tieto
Yritys(*)
Vaadittu tieto
Puhelin
Invalid Input
Email(*)
Täytä sähköpostiosoite oikeassa muodossa
Viesti(*)
Vaadittu tieto
Invalid Input
Vaadittu tieto

Case Meritalo

Tutustu asiakastarinaan

Kysy meiltä lisätietoja

Ota yhteyttä